HEALING/DISTANS HEALING

Inför en healing hemma hos mig kommer du med bekväma kläder ,gärna en varm tröja då man kan bli frysen efter behandlingen. Healingen börjar redan då du bokar tiden och kan pågå ända upp till 4 veckor efter behandlingen är klar.

Ha gärna inget inbokat efter behandlingen då det är väldigt personligt hur reaktionen blir efteråt. De flesta blir pigga efteråt men en del behöver hem och sova ,det är viktigt att lyssna på vad just din kropp behöver efteråt. Kom med ett öppet sinne och det är viktigt att du kommer i tid till den bokade tiden.

Jag använder mig av bergsmeditationen för att öppna upp innan jag ger healing. Grunderna i healing har jag lärt mig av Terry år 2006 sedan dess har jag utvecklat healingen till min egen som är väldigt omtyckt.

Healing är samma som livsenergi, kärlek den stärker och balanserar dig på en hög frekvens. När vår livsenergi är i balans håller vi oss lättare friska i kropp och själ. När vi befinner oss på en hög frekvens tillåter vi lättare kroppen att självläka och släppa på blockeringar. Även släppa mindre positiva energier som vi kan ha dragit på oss av tex. andra människor. Du får även tips på hur du kan hålla din egen energi på en hög frekvens.

Du får ligga på en massagebänk fullt påklädd (det funkar även att sitta) (inga problem om du äter mediciner). Jag kanaliserar healingen genom mig till dig. ”Teamet” jag har känner till ditt fysiska och psykiska tillstånd. Så den Healingen du får när du kommer är redan förutbestämd vart den kommer att arbeta i just dig. Mentalt,Fysiskt,Själsligt.

Healing energin kan kännas/förnimmas på tusentals olika sätt i din kropp och själ. De flesta känner en varm omhändertagande känsla. De blir väldigt avslappnade och somnar. En del gråter för de känner så mycket kärlek och förstår att de också har ett team som hjälper dem och att de inte behöver ta hand om allt själv och allt är normalt. Alla känslor är tillåtna i mitt behandlingsrum.

Ibland kommer det någon anhörig från andra sidan som vill förmedla något till klienten under behandlingen. Då förmedlar jag det om klienten vill.

Jag har tystnadsplikt

Behandlingen tar 1 timme

IMG_20210724_111124