Jag har sedan jag varit liten tyckt om att vara ute i skogen och jag tycker om hälsingland med alla vackra hälsingehus. Nu bor jag med min familj i Kilafors och har ett företag och jobbar som medium.  Huset kallades från början för Nygårda och det har haft många namn under alla år. Huset är mer än 200 år gammalt. Huset ligger omgiven av hälsinglands skogar där jag ofta hämtar min energi.

Jag känner ofta på mig vad som ska hända innan det händer på riktigt, så har det varit för mig sedan jag varit liten. Ibland har jag blivit förvarnad i drömmar vad som ska ske på riktigt. Under barndomsåren var jag med om en del oförklarliga upplevelser och även vid vuxen nutid. 

Min morfar var också med om flera oförklarliga upplevelser och som han berättade för mig när jag var barn. Min farfar jobbade med att leta upp vatten med hjälp av slagruta. Jag har fått lära mig att det är ärftligt att vara synsk, alla människor är mediala mer eller mindre och intuitionen kan alla träna upp och alla är vi lika mycket värda.

När jag som nyexaminerad undersköterska började jobba inom vården ökade de oförklarliga upplevelserna markant. 

Inom den palliativa vården fick jag uppleva mest. Jag både såg, hörde, kände lukter och fick känna av andar. Tack och lov så var det flera arbetskollegor som upplevde och såg samma sak som mig. 

Till en början var det absolut inget jag ville ha i mitt liv, jag ville bara vara som de flesta andra människor. Det har många gånger varit jobbigt att vara annorlunda och att bli ifrågasatt av kritiker ( Rädda personer). Jag var också rädd i början, med mycket kunskap försvinner rädslan.

Till slut kände jag att jag blev tvungen att ta tag i min medialitet och lära mig hantera den. I dag försöker jag se det som en gåva och med min gåvan kan jag hjälpa andra. År 2005 var jag på en ”prova på” kurs en helg med Terry Evans och när helgen var slut frågade Terry om jag ville gå utbildningen Intuition och mentalt mediumskap. Jag tvekade först för att jag trodde inte att jag kunde , jag bestämde mig dagen efter för att gå utildningen.

Vid 3 tillfällen under åren 2013-2014 var jag till Brasilien i Abadania och träffade en av värdens mest kända healer Joao de Deus (John of god).

Jag har lärt mig otroligt mycket under de här resorna och fick även uppleva många paranormala händelser som är mycket svårt att berätta med ord. Jag har sett mirakel skett med svårt sjuka människor som jag aldrig kommer att glömma. Joao har hjälpt miljontals människor, att inte glömma.

Jag själv hade Rematoid Artrit när jag åkte till Brasilien första gången och åt fyra olika mediciner för smärtan i min kropp och nu äter jag inga mediciner alls.